Sandd Kerstzegels 2018

Deze periode maak ik extra loopje voor jullie post met naar een de speciale brievenbus van Sandd. Door een een kerstzegel van Sandd te gebruiken voor brievenbuspost zoals het verzenden van kaarten. Gebruik hiervoor de speciale actiecode 'Sandd' in het bestelmandje.

Het blijft een mooie jaarlijkse traditie, kerstkaarten versturen en ontvangen.  Het tarief van de Sandd Kerstzegel is slechts € 0,50, zodat het voor iedereen betaalbaar blijft om een kerstgroet te versturen, bijvoorbeeld uit de rubriek ansichtkaarten.

Je profiteert daarmee van bijna 40% voordeel! De reden dat ik dit doe is dat een een deel van de opbrengst van de verkochte kerstzegels gaat naar Pink Ribbon voor onderzoek naar borstkanker.  Sandd bezorgt de kerstpost binnen 5 werkdagen en uiterlijk woensdag 19 december vóór 12:00 uur in de bus, dan wordt bezorgt voor de kerst. De zegel kan worden gebruikt van tot en met 8 januari 2019.

Samenwerking Sandd en Pink Ribbon

Ook dit jaar koppelt Sandd de verkoop van de kerstzegels aan een goed doel. Helaas krijgt 1 op de 7 vrouwen in Nederland de diagnose borstkanker. Dankzij Pink Ribbon worden wetenschappelijk onderzoeken en projecten op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker gefinancierd.

Hierin ondersteunt Pearls & Roses Sandd graag.

Kerstzegel Pink Ribbon Sandd

Sorteer op
© 2015 - 2024 Pearls and Roses | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel