Auteursrechten

Onze website bevat een links naar andere websites en bronnen die niet onze eigendom zijn en waar wij geen controle over hebben. Wij hebben geen controle over en kunnen daardoor geen enkele verantwoordelijkheid aanvaarden voor de inhoud en activiteiten van de websites waarnaar wij linken.

Pearls & Roses heeft niet de intentie om de intellectuele eigendom of auteursrechten van derden te schaden op welke manier dan ook. Mocht u op enigerlei wijze in de veronderstelling zijn dat uw intellectuele eigendom wordt geschaad door gebruik van materiaal op onze website, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Wij zullen dan trachten een bevredigende oplossing te vinden, bijvoorbeeld door verwijdering van het materiaal dat uw eigendom blijkt te zijn of door bronvermelding.

Omdat wij niet de intentie hebben om de intellectuele eigendom van derden te schenden en omdat het niet altijd vast is te stellen dat de intellectuele eigendom elders berust aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de aantasting van de intellectuele eigendom van derden.

Sorteer op
© 2015 - 2024 Pearls and Roses | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel