-71%

Artikel 3 Van 4

Fournituren | Transparante oogjes voor BH-bandjes

Artikelnummer: W102
€ 0,35 € 0,10 (Inclusief BTW)
Voorraad 35 stuks

De "oogjes" voor bh-bandjes zijn kleine lusjes of ringetjes aan de achterkant van een beha waar de bh-bandjes aan worden bevestigd. Deze oogjes spelen een belangrijke rol bij het dragen van een beha, omdat ze helpen om de bandjes op hun plaats te houden en de beha goed te laten zitten.

Hier zijn enkele belangrijke punten met betrekking tot de oogjes voor bh-bandjes:

  1. Positionering: De oogjes bevinden zich meestal aan de achterkant van de bh, net boven de bh-sluiting. Ze zijn meestal symmetrisch geplaatst, één aan elke zijde van de bh.

  2. Bevestiging: De bh-bandjes worden door deze oogjes geregen en vastgemaakt met behulp van verstelbare haken of schuifjes. Hierdoor kun je de lengte van de bandjes aanpassen om de beha comfortabel te laten zitten en de juiste ondersteuning te bieden.

  3. Verstelbaarheid: Het feit dat bh-bandjes aan de oogjes verstelbaar zijn, maakt het mogelijk om de beha aan te passen aan de vorm en grootte van je lichaam. Dit is handig om ervoor te zorgen dat de beha goed past en niet te strak of te los zit.

  4. Verschillende bh-modellen: Afhankelijk van het type bh en de stijl, kunnen de oogjes en de manier waarop de bandjes zijn bevestigd variëren. Bijvoorbeeld, een racerback-beha heeft vaak een enkel oogje in het midden van de rug, terwijl andere beha's meerdere oogjes aan beide zijden kunnen hebben.

Het juist aanpassen van de bh-bandjes aan de oogjes is belangrijk voor het comfort en de ondersteuning die de beha biedt. Het stelt je in staat om de beha aan te passen aan je specifieke lichaamsvorm en kledingbehoeften.

 

 

 

 

Specificatie Omschrijving
Lengte 1,5 cm
Breedte 0 cm
Hoogte 0 cm
Land van herkomst Nederland
Materiaal Kunststof
Staat Nieuw
© 2015 - 2024 Pearls and Roses | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel