Artikel 13 Van 57

Boeken | Quilt | Handboek Patchwork & Quilt Technieken Materialen Patronen - Karin Pieterse

€ 10,00 (Inclusief BTW)
Voorraad 1 stuk

Patchwork is in Nederland uitgegroeid tot een ware rage. En geen wonder, want met enige oefening kan iedereen de schitterendste en persoonlijkste quilts maken.

In Handboek voor patchwork en quilts, hét standaardwerk, dat al vele drukken beleefde gaat Karin Pieterse stap voor stap in op de basistechnieken van patchwork, appliqueren en quilten, waarbij uitvoerig de benodigde materialen worden besproken. Aparte hoofdstukken behandelen trapunto, afwerking en onderhoud van quilts, alsmede het zelf tekenen van patronen.

De patronenbijlage achter in het boek biedt de lezer een keuze uit dertig complete patchwork- en applicatiepatronen. Aan de hand van de patroondelen, die op ware grootte zijn afgebeeld, is iedereen in staat zijn eigen 'lappendeken' te ontwerpen en te maken. Tweeëndertig in kleur afgebeelde quilts zorgen voor de nodige inspiratie, terwijl meer dan honderd illustraties de tekst verduidelijken.

Karin Pieterse, inmiddels uitgegroeid tot dé deskundige op het gebied van patchwork en quilten, heeft een jarenlange leservaring. Deze geheel herziene editie biedt dan ook zowel de beginnende als de gevorderde quilter een schat aan informatie.

Specificatie Omschrijving
Uitvoering Paperback
ISBN 9789023009238
Staat Tweedehands met lichte gebruikerssporen
© 2015 - 2024 Pearls and Roses | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel