Artikel 21 Van 21

VERKOCHT | Breien | Boeken | The Best of Hema Breiboek | 2011

Artikelnummer: BREI018

Keuze uit een aantal breipatronen uitgebracht in het Hema Breiboek tussen 1976 tot 1992.

Teruggrijpen op vroeger
Insteken, omslaan, doorhalen, af laten glijden. Ken je dit riedeltje? Dan behoor je tot het kleine groepje mensen dat nog kan breien. Daar komt snel verandering in, want breien en haken is weer helemaal terug. Steeds meer mensen ontdekken dat breien leuk is. Je kunt het (bijna) overal doen en het is een ontspannende bezigheid. Zelfgebreide kledingstukken passen prima in het modebeeld. Bovendien, als je het zelf breit of haakt, kun je een kledingstuk letterlijk op maat maken. Wie breit houdt van de HEMA Terug van weggeweest.

Ook terug van weggeweest is het HEMA Breiboek. De HEMA Breiboeken werden van 1976 tot 1992 met veel succes uitgegeven. Het waren gewilde boeken met goede patronen waarin duidelijk werd uitgelegd hoe je moest breien. De HEMA Breiboeken waren dan ook een begrip bij handwerkend Nederland. Elk half jaar kwam er een nieuw boek uit, vol inspirerende creaties. Ook bijzonder waren de fotomodellen die ze showden. Geen onbekende gezichten, maar nationale én internationale beroemdheden. Voor de benodigde wol, naalden en andere fournituren kon je vanzelfsprekend terecht in de HEMA winkels.

Tot op de dag van vandaag is er veel vraag naar de HEMA Breiboeken. Tweedehands zijn ze een gewild artikel op rommelmarkten en advertentiesites zoals Marktplaats. Voor alle fans en andere breiliefhebbers hebben we de 30 beste patronen van toen verzameld in het The Best of HEMA Breiboek. Een deel van de modellen zijn tijdloze classics. Een ander deel is ook nu weer leuk, omdat de mode van nu teruggrijpt op die van toen.
Bron www.hema.nl

© 2015 - 2024 Pearls and Roses | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel