Vorige Artikel 5 Van 17 Volgende

Blog | Franse Alpen | juli 2018

Eindelijk een weekje weg, na een lange bewogen en spannende tijd. En natuurlijk ben ik op zoek gegaan naar mooie brocante, stoffen en antiek. Maar helaas niets van dat in het diepe dal gevonden. Dat betekende dus echt tot rust komen. Dat was ook even echt nodig. Een jaar lang een jonge vrouw begeleiden met borstkanker type HER2.  Gelukkig gaat het naar omstandigheden nu goed met haar, maar we zijn er nog niet. We zijn ontzettend dankbaar hoe het ziekenhuis haar elke keer liefdevol behandeld met zeer goede resultaten tot nu toe. Onderzoeken, operatie, chemo's, injecties er komt ontzettend veel bij kijken voor haar. Dat gaat je niet in je koude kleren zitten. Dat is ook de reden dat mijn webshop een lange tijd op "slot" heeft gestaan, omdat ik er gewoon niet aan toe kwam.

Prachtig is het in de hoge bergen en de frisse lucht. Helemaal zonder geluid was het niet, want de bellen van de koeien ringelden zo hard dat ik eerst dacht dat het een toeristische attractie was, die uit de luidsprekers kwam van verlaten skihutten. Niets van dat is waar, de koeien hebben in de Alpen enorme bellen om. Verder het kerkje dat naast het huisje stond deed zijn bellen schallen door het dal. Elk uur volle slagen en elk half uur een enkele "dong". En trouw vanaf zes uur in de morgen. Ik heb enorm genoten van de mooie bloemen, wandeltochten en lieve mensen in Chapelle d'Abondance.

Een zeer bijzondere ervaring, waarvan ik enkele daar gemaakte foto's graag met jullie deel. We gaan vanaf nu weer verder met het vullen van de webshop.

© 2015 - 2021 Pearls and Roses | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel