Tijdschriften | Ariadne: maandblad voor handwerken | 1972

Snel naar: ARIADNE HANDWERKEN | Pearls and Roses

Ariadne Handwerken is een Nederlands tijdschrift dat zich richt op handwerken. Het werd voor het eerst uitgegeven in 1950 en is sindsdien een populair tijdschrift voor handwerkers van alle leeftijden.

In Ariadne Handwerken vind je patronen voor breien, haken, borduren, naaien, quilten en andere handwerktechnieken. Het tijdschrift bevat ook artikelen over handwerktrends, nieuwe technieken en inspiratie voor handwerkprojecten.

Ariadne Handwerken wordt uitgegeven door Eska Media, een uitgeverij die zich specialiseert in tijdschriften voor handwerk en hobby's. 

De naam Ariadne is afgeleid van de Griekse mythologie. Ariadne was de dochter van koning Minos van Kreta. Ze hielp Theseus om uit het labyrint te ontsnappen door hem een klosje garen mee te geven. Het garen hielp Theseus om zijn weg terug te vinden.

De naam Ariadne is gekozen omdat het tijdschrift handwerkers helpt om hun weg te vinden in de wereld van het handwerken. Het tijdschrift biedt inspiratie en praktische informatie die handwerkers nodig hebben om mooie en unieke creaties te maken.

De oude Ariadne Handwerken, die uitgegeven werd tussen 1950 en 1980, zijn een klassieker. De tijdschriften zijn gevuld met prachtige zwart-witfoto's en uitgebreide patronen. De oude Ariadne Handwerken is een bron van inspiratie voor handwerkers van alle leeftijden.

© 2015 - 2024 Pearls and Roses | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel