Tijdschriften | Ariadne: maandblad voor handwerken | 1950 - 1960

De jaren '50 van het maandblad Handwerken bevatten zeer mooie technieken en prachtige foto's allemaal in het zwart-wit en de bladen worden steeds zeldzamer om te vinden.

Je vindt er beschrijvingen en patronen in voor breiwerken, versiersels, haken, frivolite geschikt voor mannen, vrouwen, kinderen, peuters en baby's.

Grote duidelijke werkbladen en eenvoudige beschrijvingen. 

Ariadne Handwerken is een Nederlands tijdschrift dat zich richt op handwerken. Het werd voor het eerst uitgegeven in 1950 en is sindsdien een populair tijdschrift voor handwerkers van alle leeftijden.

In Ariadne Handwerken vind je patronen voor breien, haken, borduren, naaien, quilten en andere handwerktechnieken. Het tijdschrift bevat ook artikelen over handwerktrends, nieuwe technieken en inspiratie voor handwerkprojecten.

Ariadne Handwerken wordt uitgegeven door Eska Media, een uitgeverij die zich specialiseert in tijdschriften voor handwerk en hobby's. Het tijdschrift is verkrijgbaar in de boekhandel en op abonnement.

De naam Ariadne is afgeleid van de Griekse mythologie. Ariadne was de dochter van koning Minos van Kreta. Ze hielp Theseus om uit het labyrint te ontsnappen door hem een klosje garen mee te geven. Het garen hielp Theseus om zijn weg terug te vinden.

De naam Ariadne is gekozen omdat het tijdschrift handwerkers helpt om hun weg te vinden in de wereld van het handwerken. Het tijdschrift biedt inspiratie en praktische informatie die handwerkers nodig hebben om mooie en unieke creaties te maken.

De huidige Ariadne Handwerken is een modern tijdschrift met een frisse uitstraling. Het tijdschrift bevat veel kleurrijke foto's en duidelijke instructies. Het tijdschrift is geschikt voor beginners en gevorderden.

De oude Ariadne Handwerken, die uitgegeven werd tussen 1950 en 1980, is een klassieker. De tijdschriften zijn gevuld met prachtige zwart-witfoto's en uitgebreide patronen. De oude Ariadne Handwerken is een bron van inspiratie voor handwerkers van alle leeftijden.

 

Sorteer op
© 2015 - 2024 Pearls and Roses | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel