Sorteer op

Tijdschriften | Rosita: weekblad voor vrouwen

Rosita' is een weekblad voor vrouwen dat voor het eerst verscheen in 1958. In het blad staan rubrieken over onder andere mode, columns, verhalen, recepten praktische zaken en medische adviezen en prachtige vintage foto's en illustraties. Het damesblad heeft tot en met 1967 bestaan. Leuk is ook de rubriek Roos, waar lezers vragen stellen.

Verder boordevol oude advertenties, zoals u ze misschien nog herinnert van vroeger en anders vaak zeer humoristisch om te leven.

De covers zijn fantastisch en decoratief

U krijgt geen kopie of herdruk maar een echt exemplaar. 

Compleet met fotoreportages, artikelen en historische advertentie's.  OP = OP - SCHERP GEPRIJSD

Wat was de mode in deze jaren, wat waren de trends, hoe zag de cover eruit. En de Rosita covers zijn in één woord schitterend! Een bijzonder kado, leuk om te geven of zomaar voor jezelf. Misschien zit je geboortedag/week er wel tussen. Bestellen van de Rosita gaat eenvoudig, je kan bij het afrekenen desgewenst extra opties selecteren, waaronder een gratis felicitatie tekst (bij opmerkingen) en of een geschenkverpakking. De Rosita wordt met veel zorg verpakt en verzonden in een gewatteerde envelop en het blad extra in een plastic beschermhoes. 

Staat uw favoriete nummer er niet bij, ze zijn ook nog te bestellen bij Libelle (jaren 1958 t/m 1967).

 

© 2015 - 2024 Pearls and Roses | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel