Sorteer op

BORDUREN | BORDUURPAKKETEN & SCHELLEKOORDEN

Hier vindt je grotendeels tweedehands of ongebruikte nieuwe borduurpakketten. 

Grote uitgevers van borduurpakketten zijn o.a.: Permin, Oehlenschlägers en Lanarte. 

Schelkoorden zijn touwen of koordjes die zijn bevestigd aan een bel. Als je aan het schelkoord trekt, klinkt de bel en wordt er iemand gewaarschuwd. Schelkoorden worden vaak gebruikt in hotels, restaurants en andere openbare plaatsen. Ze worden ook gebruikt in huishoudens, bijvoorbeeld om een bediende of een kind te roepen.

Borduurpakketten zijn een geweldige manier om te leren borduren of om je borduurvaardigheden te verbeteren. Ze bevatten alle benodigdheden die je nodig hebt om een ​​borduurwerk te maken, inclusief het patroon, het borduurgaren, de naalden en soms de stof.

Er zijn borduurpakketten voor alle niveaus, van beginners tot gevorderden. Er zijn pakketten met eenvoudige patronen die perfect zijn voor beginners, en er zijn pakketten met complexe patronen die een uitdaging bieden voor gevorderde borduursters.

Borduurpakketten zijn er in allerlei thema's, van dieren en bloemen tot landschappen en abstracte ontwerpen. Je kunt een borduurpakket vinden dat perfect is voor jouw interesses en stijl.

 

© 2015 - 2024 Pearls and Roses | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel