-50%

Artikel 10 Van 32

Breien | Vintage geel breivisje met donker rood garen | 6 cm - jaren '70

Artikelnummer: BRE011
€ 1,00 € 0,50 (Inclusief BTW)
Voorraad 1 stuk

Breivisjes zijn een handig hulpmiddel wanneer je breit of haakt met verschillende kleuren tegelijk. Doordat je de verschillende kleuren wol of katoen op de breivisjes draait, voorkom je dat de draden verstrikt raken en houd je een mooi overzicht.
 

Of je nu complete truien of vesten breit, of gewoon een simpele sjaal, goed gereedschap is het halve werk. Naast de juiste maat en kwaliteit breinaalden, zijn er een boel hulpmiddelen te verkrijgen, waardoor je sneller en preciezer kunt werken.

Bij zogenaamd inbreien vorm je een patroon in het breiwerk door te werken met verschillende kleuren. 

Een breivisje is een erg handig kunststof hulpmiddel, in de vorm van een vis met een half open bovenkant. Je kunt een kleine hoeveelheid brei- of haakgaren op het breivisje wikkelen. Wanneer je aan de juiste kleur toe bent, neem je een draad op van het breivisje en brei of haak je verder met deze kleur. Zodra je overschakelt op de volgende kleur, pak je deze op van het volgende breivisje. De kleur die je niet gebruikt, hangt rustig te wachten tot je deze nodig hebt. Zo voorkom je dat je werk in de knoop raakt of dat er 5 of 6 verschillende bollen wol aan je voeten liggen.


TIP: bewaar als je een een trui of vest hebt gebreid of gehaakt een klein restje wol of katoen op een breivisje. Mocht er ooit een gaatje ontstaan, dan kun je dit eenvoudig met de juiste kleur repareren.

Specificatie Omschrijving
Lengte 6 cm
Breedte 6 cm
Hoogte 0 cm
© 2015 - 2024 Pearls and Roses | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel