Artikel 8 Van 38

Boeken | Borduren | De nieuwe wereld van de naaldkunst (met kaft)

Artikelnummer: B002
€ 6,00 (Inclusief BTW)
Voorraad 1 stuk

Het borduren van sierkussens, wandkleden, tassen, ceintuurs, enzovoort is voor talrijke vrouwen een zeer geliefde bezigheid. Maar het blijkt moeilijk voldoende geschikte patronen te vinden en daaruit te kiezen. Verder zijn de kosten van een voorgedrukt ontwerp vaak niet gering. Er zijn nog vele vrouwen die zich met aan deze plezierige en nuttige vorm van vrijetijdsbesteding wagen omdat ze de wegen en middelen met kennen Voor kenners en niet-kenners, voor alle vrouwen, jongere en oudere (en tegenwoordig ook wel voor mannen) is dit prachtige boek bedoeld.
De nieuwe wereld van de naaldkunst opent met een korte en heldere uiteenzetting van de diverse technieken, materialen en mogelijkheden. De wijze waarop vervolgens de (letterlijk) 101 ontwerpen worden gepresenteerd is inderdaad, zoals de ondertitel zegt, verrassend. Van elk ontwerp zijn opgenomen een kleurenfoto, een detailfoto, een korte beschrijving met aanwijzingen voor de benodigde materialen en een werkkaart. Op die werkkaarten, gedrukt in meer kleuren, zijn de steken zo duidelijk te volgen, dat iedereen ermee uit de voeten kan.

Lisbeth Perrone studeerde in Parijs en behaalde een graad in decoratieve kunst aan een Zweedse academie. Ze woont in New York, waar zij directeur-docente is aan het American Embroiderers' Guild. Zij exposeert in verschillende musea en publiceert in Amerikaanse en Europese tijdschriften. Aan haar onbetwistbare deskundigheid en artisticiteit heeft dit boek zijn bijzondere kwaliteiten te danken. 

© 2015 - 2024 Pearls and Roses | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel