Artikel 1 Van 1

Kinderpostzegels 2022

Een flink getik aan de deur... bel 🛎 en je verwacht niemand aan de deur. 

Daar stond ze dan een klein Nederlands-Marokkaans meisje voor de deur. Mevrouw wilt u ook iets van de kinderpostzegels kopen. Met de bekende verkoopdag in haar hand. "Ze hebben ook thee" mevrouw. Iets verder op stond haar grote zus of nicht een oogje in het zeil te houden. 

Eerst twijfelde ik. ze hebben nog meer spulletjes. Ok zei ik doe me de kaarten dan maar. Hoe werkt dat tegenwoordig met betalen. Oh heel gemakkelijk mevrouw. Heeft u een QBot scanner op de telefoon? Ach ja na de corona heel normaal zo'n scanner. Telefoon voor de barcode en plop dan ben je op de website van de Kinderpostzegels. 
 

Ze hoefde ook niet meer langs te komen, want ik kreeg mijn bestelling thuis gestuurd. 

Moest wel wat gegevens invullen, maar het is gelukt. En ik heb toch maar de postzegels gekozen in plaats van de kaarten.

Die komen wel op.  

"En mevrouw u krijgt nog een stickertje bij de bel", dan wordt u niet meer lastig gevallen door bellers aan de deur.

Tijden veranderen, maar kinderpostzegels helpen kinderen nog steeds door enthousiaste kinderen.

https://shop.kinderpostzegels.nl/?gclid=CjwKCAjw4c-ZBhAEEiwAZ105RSIEAWLf_LTryYXA2XkjK1gZ8GMtffS7xIdMTxbhdzVRaaYMoOc8BxoCHmUQAvD_BwE

 

Jouw bijdrage geeft kinderen wind mee

Beste Pearls and Roses -,

 

Dankjewel voor je bestelling of donatie. Die hebben we goed ontvangen. Als je iets hebt besteld, gaan we meteen voor je aan de slag. Je ontvangt je product(en) binnen 3 weken per post.


Ieder kind met een vrij hoofd naar school
Met jouw bijdrage help je kinderen die zó veel aan hun hoofd hebben dat ze vastlopen op school. Ze groeien bijvoorbeeld op in armoede – momenteel 1 op de 12 kinderen! Het lukt deze kinderen niet het beste uit zichzelf te halen. Samen met jou geven we deze kinderen 'wind mee'. We helpen ze bijvoorbeeld met begeleiding of een speciale training. Zodat ook zij weer met een vrij hoofd naar school kunnen.

 

© 2015 - 2024 Pearls and Roses | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel