BLOG

Artikel 9 Van 25

Blog | Gastenboek verdwenen, maar toch leuke reactie via de mail van wat klanten bezig houdt | 12 juni 2021

Inmiddels het gastenboek al een tijdje verdwenen en moet naarstig op zoek naar een nieuw recensiesysteem. Waarom vind ik dat zo belangrijk om feedback te krijgen. Natuurlijk als eerste om te zien wat ik nog verbeteren kan en of iedereen tevreden is met de afhandeling. Soms komt er wel eens iets tussen door (drukte op het werk), zorg voor familieleden. Mantelzorg is niet iets wat je er bij doet, dat vergt aandacht en tijd. De ene bestelling is sneller verzonden dan de ander. En voor sommige bestellingen moet ik een eindje rijden naar de opslaglocatie. En zo kun je ook met bestellingen iets langer bezig zijn. 

Het meest roert me de reacties van de klanten die me vertellen waarom ze iets besteld hebben en wat hun liefde voor handwerken inhoud. Daar kan ik echt blij van worden. Dat vind ik enorm leuk en dit is een reactie van juni 2021 die ik zo bijzonder vind, omdat ik ook een quilt wandkleed gemaakt heb van oude borduurwerkjes en andere dingen. Daarvan zal ik binnenkort ook een foto plaatsen.

Tegenwoordig zie je borduurwerkjes van vroeger en tapesserie verwerkt worden in tassen, zelfs meubels zoals stoelen en banken. Ik vind dat geweldig.

Dank je wel beste klant voor het sturen van uw reactie en/of invullen van het gastenboek. 

Ik ben inmiddels bezig met het uitzoeken van een nieuw systeem. 

Beste Tanja,

Ik heb mijn bestelling ontvangen. Het voelde een beetje als pakjesavond, jouw pakketje openmaken. Heel leuk, de extraatjes, zoals het prachtige naaldenboekje.

Maar wat ik vooral geweldig vond, was het borduurpatroon met de hertjes en eikeltjes etc. Ik ben namelijk afgelopen jaar bezig geweest om oud borduurwerk te verzamelen om daarvan een wandkleed te maken. Ondanks de corona heb ik nog regelmatig tweedehands winkels etc kunnen bezoeken. Vorig jaar juli, toen ik nog pas net was begonnen, trof ik in een winkel twee versies van het borduurwerk met de hertjes. De ene ingelijst, de andere als schellekoord. Ze zijn niet helemaal identiek omdat er bij een versie gouddraad is gebruikt en bij de ander iets fijnere stof. Toevallig heb ik afgelopen week het wandkleed afgemaakt, en deze twee borduurwerken omlijsten als het ware het geheel een beetje. Ik ben er inmiddels wel achter dat het hier om een populier patroon uit de Ariadne gaat, maar toch. Ik vind het wel heel toevallig dat ik nu net dat patroon toegestuurd krijg!

Hier liggen alle lapjes nog los, inmiddels is alles vastgenaaid en is er nog wat klein werk aan toegevoegd. Behalve tweedehands borduurwerk zit er ook oud werk van mij bij en van mijn schoonmoeder. 

Mijn volgende project mag ik weer helemaal zelf borduren, vandaar mijn bestelling bij jou.

Hartelijke groet,

Birgit G.

© 2015 - 2024 Pearls and Roses | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel