Vorige Artikel 3 Van 17 Volgende

Blog | Brabant - Waalwijk | augustus 2018

Meerdere mensen hadden mij al geïnformeerd "je moet eens naar Tongeren gaan". Eigenlijk wil ik liever naar de Braderie Lille in Frankrijk, maar ik had er al een paar dagen heen- en weer rijden en stukken lezen voor mijn vluchtelingenwerk op zitten. Dus dat werd te zwaar (dacht ik). Naar Brabant op en neer rijden was ook nog een hele opgave en heerlijke "file route". Wat opviel dat bij binnenkomst er een grote moskee aan uitrit oppopte. Wij waren verbaasd over de mooie bouwstijl. Eenmaal bij het kantoor van de advocaat aangekomen zag ik nog een interessant bouwwerk. Het bleek een Katholieke kerk te zijn in Byzanthijnse stijl. Erg bijzonder

Eenmaal na ruim twee uur autorijden kwamen we aan. Vroeg om 5:00 uur in de morgen opgestaan. De mensen waren al begonnen met het opbouwen van kraampjes. Straten vol met kraampjes. Nee, extremer nog failliette Zeeman winkels en andere winkels die werden opgevuld met "antiekwinkels". Wel ik heb niet heel veel verstand van antiek nog, maar er was ook een heleboel dat echt nog niet antiek noemenswaardig was. En de prijzen waren mega-mega duur. Ook als je iets leuks wilt inkopen voor de webwinkel dus.  Het was echter een enorme beleving en de vlaaien waren heerlijk. De dag was reuze zonnig en het was een goede les voor mij. Ik dacht dat ik mijn prijzen hier te hoog hanteerde. En om de kosten er uit te halen die je in je onderneming steekt, heb je vaak geen andere keus. Daarnaast maakt het het voor de klant natuurlijk niet makkelijker op, want je zit met die best wel hoge verzendkosten. Dat is ook de reden dat ik mijn stinkende best doe om uit al die bergen rommel, rotzooi en troep ook de leukste dingetjes voor iedereen te bemachtigen.

© 2015 - 2021 Pearls and Roses | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel